Ferratum

lån utan uc

Ferratum är ett ledande bolag inom lån. Idag erbjuder dom kontokredit. Dom har tidigare erbjudit smslån men i dags läget kan man bara ansöka om kontokredit utan UC och snabblån. Ferratum är ett stabilt och seriöst företag som står under FI ( Finansinspektionen ).

En fördel med att kunna ha en kontokredit är att du betalar bara för den krediten du använder.

Exempel - Säg att du har en kredit på 10.000 kr hos Ferratum och handlar för 3000 kr. Då betalar du bara för dom 3000 kr du nyttjar.

Ferratum kreditlån är ett flexibelt lån som du alltid kan ha med dig vad du än gör i livet. Ibland kan det vara skönt att ha en plan B ifall man står utan pengar.

Utbetalning direkt

Har du Nordea, Swedbank, Handelsbanken, SEB så kommer du få pengarna utbetalda direkt när din ansökan är godkänd. Har du någon annan bank än dessa ovanför så dröjer det en bank dag ungefär.

Lån Info!

Lånebelopp 1000 – 30 000 kr

Löptid – 1-24 månader

Ränta 47,64%

Krav & Villkor

Lån utan UC?          JA!

Med Betalninganmärkning?  JA!

Öppet?

Mån-fre 9-17

Lördag 10-18

Söndag 10-18

Adress

Ferratum Sweden AB

Wennerbergsgatan 10, 112 58 Stockholm

E-post: kundtjanst@ferratumbank.se

Hur är Ferratum jämfört med sina konkurrenter?

Kundservice – Ferratum har öppet alla vardagar och även helger. 

Avgifter – Ferratum visar tydligt vilka avgifter dom har och försöker inte dölja någonting! Vilket är ett stort plus tycker vi!

Avgifter

Aviavgift 0 kr

Uppläggningsavgift 0 kr

Påminnelseavgift 60 kr

Förseningsavgift 120 kr

Dröjsmålsränta 30% 2.5% månad

Hur ansöker jag?

På Ferratum finns det två olika sätt att ansöka om lån, ett snabblån och det andra är för kreditlån. Du väljer vilket lånesätt du vill använda sedan fyller du bara i dina uppgifter. 

Ett tips är att ha ditt BankID eller Mobilt BankID i närheten när du ska ansöka om lånet, då kan du snabbt och enkelt legitimera dig hos Ferratum. 

Lån krav

  1. Ha en deklarerad inkomst.
  2. Vara minst 21 år gammal.
  3. Inte ha någon skuld hos kronofogden och inga nya betalningsanmärkning sedan 6 månader tillbaka. 
  4. Folkbokförd i Sverige.

Sammanställning

Med Ferratum behöver du inte vara orolig att du har med en oseriös aktör att göra. Dom har lånat ut pengar till 2 miljoner nöjda kunder. Ferratum finns i 25 stycken länder så blir inte överraskad om du skulle springa på dom när du är ute och reser.

Du kan ha en kontokredit från 1000 kr – 30000 kr och du kan ta ett lån utan uc upp till 4000 kr med utbetalning samma dag. 

Likande lån

Mobillån - lån utan uc

Låna upp till 40.000 krMatilda Strömstedt har flera års erfarenheter av ekonomi studier på högskolan. Hon har jobbat med ekonomi sedan hon tog examen 2018 och nu jobbar hon som ekonomi assistent på en stor revisionsbyrå ut över redaktör på lånutanuc.org